Casete luminoase

Casete luminoase

Producem casete luminoase standard și la comandă în funcție de cerințele clienților noștri.

Folosim doar materiale de calitate și certificate pentru producția de casete luminoase. Profitând de utilajele performante de care dispunem putem realiza casete luminoase dintre cele mai pretențioase. Decuparea materialelor se realizează pe utilaje CNC laser sau mecanice. Cea mai bună recomandare o reprezintă clienții noștri și colaborarea constantă pe care o avem cu ei. Așteptăm acceptul clienților noștri pentru a vă putea convinge de calitatea și numărul acestora. Ne place ceea ce facem și încercăm să ne dezvoltam constant cunoștințele și dotarea atelierului cu cele mai noi utilaje, ca suport pentru materializarea ideilor.

caseta luminoasa

Materiale folosite

  • PLEXIGLAS
  • BOND
  • PVC
  • METALEX
  • LED
  • TUB SPECTRAL
  • ALUMINIU
  • FOLII ADEZIVE

Îmbinând materiale translucente și opace, iluminare cu led sau cu tuburi spectrale, diferite nuanțe de culori, reușim să producem efecte unice și elegante. Casetele luminoase sunt varianta cea mai întâlnită de afișare pentru o gamă foarte mare de comercianți. Dimensiunile casetelor sunt variabile și se mulează pe cerințele spațiului unde acestea trebuiesc montate. Și forma casetelor este flexibila, folosind diverse tehnici și utilaje. De regula structurile se realizează din aluminiu deoarece acesta oferă o rigiditate mare și tot odată are o greutate redusă.

Modalitatea de lucru este personalizată în întregime, colaborăm cu dumneavoastră în alegerea variantei constructive potrivite locației dumneavoastră, simulăm grafic rezultatul și apoi trecem la etapa de execuție. Oferim suport și garanție pentru toate lucrările realizate de noi. Oferim clienților noștri soluții inovative și de bună calitate pentru promovarea afacerilor lor. De la concept la creație, de la producție la implementare. Logo-uri luminoase pentru exterior și interior care se pot realiza prin diverse tehnici și cu diverse soluții.

 

– Oferim garanție pentru toate lucrările realizate.

– Creație și simulare grafică.

– Asigurăm transport și montaj în București.

background logo